True love, never dies.

Eram la linia de finish.. îl aşteptam cu zâmbetul pe buze. Asta era cea mai importantă cursă de anu` asta.. şi într-un fel a reuşit să mă aducă aici, să-l susţin.. Am văzut patru faruri îndreptându-se spre noi.. el era înaintea tuturor, bineînţeles. Dar deodată.. zâmbetul mi-a fost şters de pe faţă. Cealaltă maşină a intrat în maşina lui, aceasta incepând să derapeze, până ce a trecut de.. mine. Mă uitam neputincioasă cum maşina se învârtea pe stradă.. am văzut cum toată lumea s-a năpustit asupra maşinii. Eu am rămas acolo.. nu mă puteam mişca.. tremuram toată. Au reuşit să-l scoată din maşină, şi să sune la poliţie.. Am alergat spre el, şi l-am luat în braţe.. am simţit ceva cald pe mâna mea.. eram roşie.. sângele lui.. viaţa lui.. era pe mine. Respiraţia lui caldă mă lovea.. dar era plăcut. Am auzit ceva, şi m-am apropiat de el. “€œTe iubesc.. “€œ mi-a luat mâna, şi mi-a pus-o peste inima lui. Sirena ambulanţei.. poliţiei, se auzeau foarte aproape.

Eram distrusă.. nu se putea să mi se întample mie. Nu acum.. nu el. L-am strâns la pieptul meu pentru o ultimă dată, înainte ca doctorii să-l ia. Ambulanţa plecase. Se auzea din depărtare, până când.. nimic. Totul era negru. Doar stropii de ploaie mă trezeau la realitate. Imaginea se repeta în mintea mea la nesfârşit. Sleită de puteri, m-am ridicat, şi m-am îndreptat spre maşina.. lui. M-am rezemat de ea. Era praf. Nu e de mirare că el nu a m-ai ieşit în viaţă din.. cutia asta metalică. Era printre lucrurile care îi aduceau zâmbetul pe buze.. aşa că l-am lăsat. Nu aveam de gând să-i răpesc zâmbetele. Dar acum.. mă urăsc, că nu am făcut asta. Puteam să previn asta.. să nu se întâmple..  Lacrimile crugeau necontenit pe obrajii mei.. am simţit o mână rece pe obrazul meu. “€œLasă-l.. el nu m-ai contează acum.” Vocea celui care mi-a nenorocit viaţa s-a auzit lângă mine. M-am tras de lângă el. “€œL-ai omorât! Mi-ai distrus viaţă! Ce m-ai vrei de la mine? “€œ am strigăt la el, în timp ce ploaia continua să cadă. ”Pe tine!” i-am simţit zâmbetul satisfăcut, când era la doar câţiva centimetri de mine. Mi-a muşcat gatul şi mai apoi sânii.. I-am tras o palmă, şi am fugit de acolo.. m-am izbit de un trup cald.. simţeam cum sângele circulă prin el.. încă plângeam, suspinam, tremuram.. am auzit o împuşcătură, chiar lângă mine. Am ştiut că atunci şi acolo e sfârşitul meu. Împuşcătura a fost urmată de o bubuitură. M-am uitat în spate.. la maşină. Era în flăcări. Şi bastardul, odată cu ea. Ploaia a stins flăcările.. am m-ai îmbrăţişat o dată trupul ce mă salvase.. după care mi-am continuat drumul prin ploaie.. se pare că eu nu aveam voie să visez.. să zâmbesc.. ploaia m-a urmat. Aşa era viaţă mea.. un drum infinit şi negru, pe care eram forţată să-l urmez. Am văzut o lumină în faţa mea. Am zâmbit vag.. ştiam că era el. A venit.. să mă ia cu el..am îmbrăţişat bucuroasă, lumina.. era caldă, era bine.. era vie. Aşa cum.. era el. Dar am simţit impactul.. era un far de maşină.. nu el. El.. nu m-ai e cu mine. Am rămas în mijlocul străzii, simţind cum cum viaţa se scurge din mine.

Dintr-o dată, în faţa ochilor mei s-a făcut lumină. Era orbitoare.. m-a izbit. În jurul meu era alb.. doar alb. Am zâmbit.. ştiam că eram în siguranţă. Undeva bine. Mi-am lăsat trupul să cadă.. dar nu am făcut contact cu podeaua, din potrivă, am simţit cum cineva m-a prins. Am recunoscut imediat acea persoană. “€œbebe.. “€œ am şoptit la urchea lui. L-am strâns tare în braţe şi l-am sărutat.

 

 

Este primul meu, one-shoot. Este propriu, personal.. si cred eu, unic. :d

Sper sa va placa ideea :* Si astept cat mai multe pareri din partea voastra.. sa stiu daca sa m-ai continui.. sau nu.

<333BBi `

Advertisements

6 Responses to “True love, never dies.”

 1. anduta1993 December 17, 2010 at 10:27 pm #

  cat de faaainnnnn:X:X:X:X:X

  si trist in acelasi timp.Doamneee!

  foarte trist:*:*:*:*

  >:D:D<

 2. Deny December 17, 2010 at 10:41 pm #

  deci, el si-a revenit? 😡 😡 😡 😡
  oricum, superb puiule. 😡

 3. stefanik December 18, 2010 at 6:39 pm #

  super fain
  dar fff trist

 4. nta December 20, 2010 at 1:13 pm #

  wow. profund

 5. nicoleta December 23, 2010 at 7:57 pm #

  e adevarat e trist dar mai facut foarte curioasa deja cine pe cine inpusca si cine erau ei deci te rog mult sa continui in continoare pt ca mai facut foarte curioasa bafta popicii

 6. mayavidya May 2, 2011 at 8:46 pm #

  Buna am citit one-shoot-ul tau si cred ca e minunat. De aceea te rog sa ma lasi sa-l copiez pe un site pe care trebuie sa-l fac ca si proiect la facultate. Site-ul e depre tineri talentati. O sa pastrez drepturile tale de autor si o sa fac si un link catre blogul tau.
  Astept un raspuns aici pe blog sau pe mail la : cory_adry@yahoo.com.
  Te pup.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: